Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haule

Begrijp de huizenprijzen in Haule met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haule

Haule is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haule. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 632.621 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 632.621
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Haule

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haule is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haule kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haule

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haule. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haule.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haule. Een eengezinswoning in Haule komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haule

In Haule wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haule

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haule (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haule

Starterswoningen in Haule zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haule zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haule zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haule? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haule

Wil je een huis kopen in Haule? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haule . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Haule alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haule.

Bekijk alle koopwoningen in Haule. Zoek je huurwoning in Haule? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haule

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haule is 2.625 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.393 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haule

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haule vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haule

Haule bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.