Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hardinxveld-Giessendam

Begrijp de huizenprijzen in Hardinxveld-Giessendam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een plaats in de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Deze plaats telt volgens het CBS 17.955 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardinxveld-Giessendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.932 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 68
Gemiddelde vraagprijs € 440.932
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hardinxveld-Giessendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hardinxveld-Giessendam is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hardinxveld-Giessendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hardinxveld-Giessendam.

Woningen recent verkocht in Hardinxveld-Giessendam

Er zijn recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardinxveld-Giessendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hardinxveld-Giessendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hardinxveld-Giessendam. Een eengezinswoning in Hardinxveld-Giessendam komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hardinxveld-Giessendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hardinxveld-Giessendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hardinxveld-Giessendam

Starterswoningen in Hardinxveld-Giessendam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hardinxveld-Giessendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hardinxveld-Giessendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hardinxveld-Giessendam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hardinxveld-Giessendam

Wil je een huis kopen in Hardinxveld-Giessendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hardinxveld-Giessendam . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hardinxveld-Giessendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hardinxveld-Giessendam.

Bekijk alle koopwoningen in Hardinxveld-Giessendam. Zoek je huurwoning in Hardinxveld-Giessendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hardinxveld-Giessendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hardinxveld-Giessendam is 3.694 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.481 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hardinxveld-Giessendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hardinxveld-Giessendam vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00