De Huizenmarkt gemeente Hardinxveld-Giessendam (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hardinxveld-Giessendam

Woningmarkt Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 17.955 inwoners. Momenteel staan er 56 woningen te koop en zijn er recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardinxveld-Giessendam. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 287.120.

Woningen te koop 56
Woningen recent verkocht 139
Gemiddelde vraagprijs € 425.135
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 287.120
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hardinxveld-Giessendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hardinxveld-Giessendam is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hardinxveld-Giessendam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hardinxveld-Giessendam.

Woningen recent verkocht in Hardinxveld-Giessendam

Er zijn recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hardinxveld-Giessendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hardinxveld-Giessendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hardinxveld-Giessendam. Een eengezinswoning in Hardinxveld-Giessendam komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hardinxveld-Giessendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hardinxveld-Giessendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hardinxveld-Giessendam
Binnenring: Nederland

Hardinxveld-Giessendam waar ligt dat?

Woningen te koop Hardinxveld-Giessendam

Wil je een huis kopen in Hardinxveld-Giessendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hardinxveld-Giessendam . Er staan momenteel 56 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hardinxveld-Giessendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hardinxveld-Giessendam.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hardinxveld-Giessendam. Zoek je huurwoning in Hardinxveld-Giessendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hardinxveld-Giessendam

Starterswoningen in Hardinxveld-Giessendam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hardinxveld-Giessendam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hardinxveld-Giessendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hardinxveld-Giessendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hardinxveld-Giessendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hardinxveld-Giessendam is 3.651 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.065 euro).

Leeftijden Hardinxveld-Giessendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hardinxveld-Giessendam vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hardinxveld-Giessendam

De gemeente Hardinxveld-Giessendam telt 1 plaats.

Hardinxveld-Giessendam

Alle wijken van Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00