logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boterpad in Goirle

Begrijp de huizenprijzen in Boterpad te Goirle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boterpad te Goirle

Boterpad is een straat in de plaats Goirle binnen de gemeente Goirle . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boterpad in Goirle. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.084.548
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Boterpad

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boterpad is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boterpad moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boterpad.

Woningen recent verkocht in Boterpad

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boterpad. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boterpad.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Boterpad. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Boterpad

In Boterpad wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boterpad

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boterpad (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boterpad te Goirle

Starterswoningen in Boterpad te Goirle zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boterpad te Goirle zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boterpad te Goirle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boterpad te Goirle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boterpad te Goirle

Wil je een huis kopen in Boterpad te Goirle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boterpad te Goirle . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boterpad alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boterpad.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Boterpad te Goirle.

Bekijk alle koopwoningen in Boterpad te Goirle. Zoek je huurwoning in Boterpad te Goirle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boterpad

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boterpad is 5.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.494 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boterpad

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boterpad vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Boterpad in Goirle

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Boterpad te Goirle.

Adres Postcode Status
Boterpad 3 5051 DG Nog niet te koop