Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goëngahuizen

Begrijp de huizenprijzen in Goëngahuizen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goëngahuizen

Goëngahuizen is een plaats in de gemeente Smallingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 55.885 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goëngahuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 575.039 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 575.039
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Goëngahuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goëngahuizen is 84 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goëngahuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Goëngahuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goëngahuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goëngahuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Goëngahuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goëngahuizen. Een woonboerderij in Goëngahuizen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Goëngahuizen

In Goëngahuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goëngahuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goëngahuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goëngahuizen

Starterswoningen in Goëngahuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goëngahuizen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goëngahuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goëngahuizen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goëngahuizen

Wil je een huis kopen in Goëngahuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goëngahuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goëngahuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goëngahuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Goëngahuizen.

Bekijk alle koopwoningen in Goëngahuizen. Zoek je huurwoning in Goëngahuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goëngahuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goëngahuizen is 2.473 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.512 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goëngahuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goëngahuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goëngahuizen

Goëngahuizen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.