De Huizenmarkt in Geulle (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geulle

Woningmarkt Geulle

Geulle is een plaats in de gemeente Meerssen. Deze plaats telt volgens het CBS 19.030 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geulle. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 476.811 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 476.811
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Geulle

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geulle is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geulle moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geulle.

Woningen recent verkocht in Geulle

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geulle. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geulle.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geulle. Een eengezinswoning in Geulle komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geulle

In Geulle wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geulle

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geulle (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geulle
Binnenring: Nederland

Geulle waar ligt dat?

Woningen te koop Geulle

Wil je een huis kopen in Geulle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geulle . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geulle alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geulle.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geulle. Zoek je huurwoning in Geulle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geulle

Starterswoningen in Geulle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geulle zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geulle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geulle? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geulle

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geulle is 2.575 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.538 euro).

Leeftijden Geulle

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geulle vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Geulle

Geulle bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.