logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oud-Assendorp in Zwolle

Begrijp de huizenprijzen in Oud-Assendorp Zwolle met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud-Assendorp Zwolle

Oud-Assendorp is een buurt in de wijk Assendorp en plaats Zwolle binnen de gemeente Zwolle. Deze buurt telt volgens het CBS 13.190 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Assendorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 366.149 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 366.149
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Oud-Assendorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Assendorp is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Assendorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Assendorp.

Woningen recent verkocht in Oud-Assendorp

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Assendorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Assendorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Assendorp. Een eengezinswoning in Oud-Assendorp komt het meest (61%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Assendorp

In Oud-Assendorp wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Assendorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Assendorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oud-Assendorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud-Assendorp vergeleken met de Zwolle en Nederland.

Huizenprijzen in Oud-Assendorp Zwolle

Starterswoningen in Oud-Assendorp Zwolle zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Assendorp Zwolle zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Assendorp Zwolle zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud-Assendorp Zwolle? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud-Assendorp Zwolle

Wil je een huis kopen in Oud-Assendorp Zwolle? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Assendorp Zwolle . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Assendorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Assendorp.

Bekijk alle koopwoningen in Oud-Assendorp Zwolle. Zoek je huurwoning in Oud-Assendorp Zwolle? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud-Assendorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Assendorp is 4.076 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.883 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud-Assendorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Assendorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oud-Assendorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oud-Assendorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Assendorp in de gemeente Zwolle.

Stationsbuurt Oud-Assendorp Nieuw-Assendorp Wezenlanden Pierik Bedrijventerrein Marslanden-Noord Hanzeland

Alle straten van Oud-Assendorp

Oud-Assendorp bestaat uit 35 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.