Huizenmarkt Angerlo's Broek in Angerlo (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Angerlo's Broek

Woningmarkt Angerlo's Broek

Angerlo's Broek is een buurt in de wijk Angerlo en plaats Angerlo binnen de gemeente Zevenaar. Deze buurt telt volgens het CBS 1.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Angerlo's Broek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.772.845 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.772.845
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Angerlo's Broek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Angerlo's Broek is 83 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Angerlo's Broek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Angerlo's Broek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Angerlo's Broek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Angerlo's Broek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Angerlo's Broek. Een woonboerderij in Angerlo's Broek komt het meest (67%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Angerlo's Broek

In Angerlo's Broek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Angerlo's Broek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Angerlo's Broek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Angerlo's Broek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Angerlo's Broek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Angerlo's Broek vergeleken met de Zevenaar en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Angerlo's Broek waar ligt dat?

Woningen te koop Angerlo's Broek

Wil je een huis kopen in Angerlo's Broek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Angerlo's Broek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Angerlo's Broek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Angerlo's Broek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Angerlo's Broek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Angerlo's Broek. Zoek je huurwoning in Angerlo's Broek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Angerlo's Broek

Starterswoningen in Angerlo's Broek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Angerlo's Broek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Angerlo's Broek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Angerlo's Broek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Angerlo's Broek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Angerlo's Broek is 3.093 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.238 euro).

Leeftijden Angerlo's Broek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Angerlo's Broek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Angerlo's Broek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Angerlo's Broek. De buurt zelf valt binnen de wijk Angerlo in de gemeente Zevenaar.

Angerlo Angerlo's Broek

Alle straten van Angerlo's Broek

Angerlo's Broek bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.