Alle woningmarktinfo Kalf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kalf

Een eerste blik op Kalf

Kalf is een buurt in de gemeente Zaanstad. Deze buurt telt volgens het CBS 6.550 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 370.888 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 370.888
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Kalf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kalf is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kalf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kalf.

Woningen recent verkocht in Kalf

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kalf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kalf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kalf. Een eengezinswoning in Kalf komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kalf

In Kalf wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kalf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kalf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kalf
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kalf

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kalf vergeleken met de Zaanstad en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kalf

Wil je een huis kopen in Kalf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kalf . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kalf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kalf.

Zoek je huurwoning in Kalf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kalf.

Huizenprijzen in Kalf

Starterswoningen in Kalf zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kalf zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kalf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kalf? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kalf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kalf is 3.646 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.034 euro).

Leeftijden Kalf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kalf vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kalf

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kalf. De buurt zelf valt binnen de wijk Zaandam Noord in de gemeente Zaanstad.

Kalf Kalverpolder

Alle straten van Kalf

Kalf bestaat uit 73 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen