Huizenprijzen en de huizenmarkt Westeinde in Wormer

Begrijp de huizenprijzen in Westeinde Wormerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Westeinde Wormerland

Westeinde is een buurt in de wijk Wormer en plaats Wormer binnen de gemeente Wormerland. Deze buurt telt volgens het CBS 13.300 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westeinde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 466.154 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 466.154
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Westeinde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westeinde is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westeinde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westeinde.

Woningen recent verkocht in Westeinde

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westeinde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westeinde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westeinde. Een eengezinswoning in Westeinde komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westeinde

In Westeinde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westeinde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westeinde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Westeinde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westeinde vergeleken met de Wormerland en Nederland.

Huizenprijzen in Westeinde Wormerland

Starterswoningen in Westeinde Wormerland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westeinde Wormerland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westeinde Wormerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Westeinde Wormerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Westeinde Wormerland

Wil je een huis kopen in Westeinde Wormerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westeinde Wormerland . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westeinde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westeinde.

Bekijk alle koopwoningen in Westeinde Wormerland. Zoek je huurwoning in Westeinde Wormerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Westeinde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westeinde is 4.277 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.135 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Westeinde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westeinde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Westeinde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Westeinde. De buurt zelf valt binnen de wijk Wormer in de gemeente Wormerland.

Oosteinde Westeinde Oost-Knollendam Molenbuurt Plaszoom Middentil Verspreide huizen in de polder Engewormer

Alle straten van Westeinde

Westeinde bestaat uit 67 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.