Huizenmarkt Molenvliet-West in Woerden (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Molenvliet-West

Woningmarkt Molenvliet-West

Molenvliet-West is een buurt in de wijk Woerden-West en plaats Woerden binnen de gemeente Woerden. Deze buurt telt volgens het CBS 9.510 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenvliet-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.584 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 396.584
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Molenvliet-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenvliet-West is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenvliet-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molenvliet-West.

Woningen recent verkocht in Molenvliet-West

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenvliet-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenvliet-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenvliet-West. Een eengezinswoning in Molenvliet-West komt het meest (82%) voor. Daarna komt een galerijflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molenvliet-West

In Molenvliet-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molenvliet-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molenvliet-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Molenvliet-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Molenvliet-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Molenvliet-West vergeleken met de Woerden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Molenvliet-West waar ligt dat?

Woningen te koop Molenvliet-West

Wil je een huis kopen in Molenvliet-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenvliet-West . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenvliet-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenvliet-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Molenvliet-West. Zoek je huurwoning in Molenvliet-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Molenvliet-West

Starterswoningen in Molenvliet-West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Molenvliet-West zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenvliet-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molenvliet-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Molenvliet-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenvliet-West is 3.745 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.623 euro).

Leeftijden Molenvliet-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenvliet-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Molenvliet-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Molenvliet-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Woerden-West in de gemeente Woerden.

Bedrijventerrein Barwoutswaarder Molenvliet-West Molenvliet-Oost Kromwijk

Alle straten van Molenvliet-West

Molenvliet-West bestaat uit 58 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.