Huizenmarkt Verspreide huizen Zorgvlied in Zorgvlied (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Zorgvlied

Woningmarkt Verspreide huizen Zorgvlied

Verspreide huizen Zorgvlied is een buurt in de wijk Zorgvlied en plaats Zorgvlied binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 420 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zorgvlied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 661.283 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 661.283
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Zorgvlied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Zorgvlied is 242 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Zorgvlied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Zorgvlied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zorgvlied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Zorgvlied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zorgvlied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Zorgvlied. Een woonboerderij in Verspreide huizen Zorgvlied komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Zorgvlied

In Verspreide huizen Zorgvlied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Zorgvlied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Zorgvlied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Zorgvlied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Zorgvlied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Zorgvlied vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Zorgvlied waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Zorgvlied

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Zorgvlied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Zorgvlied . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Zorgvlied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Zorgvlied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Zorgvlied. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Zorgvlied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Zorgvlied

Starterswoningen in Verspreide huizen Zorgvlied zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Zorgvlied zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Zorgvlied zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Zorgvlied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Zorgvlied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Zorgvlied is 3.518 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.163 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Zorgvlied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Zorgvlied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Zorgvlied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Zorgvlied. De buurt zelf valt binnen de wijk Zorgvlied in de gemeente Westerveld.

Zorgvlied Verspreide huizen Zorgvlied

Alle straten van Verspreide huizen Zorgvlied

Verspreide huizen Zorgvlied bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.