logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Zorgvlied in Zorgvlied

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld

Verspreide huizen Zorgvlied is een buurt in de wijk Zorgvlied en plaats Zorgvlied binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 475 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zorgvlied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 655.033 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 655.033
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Zorgvlied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Zorgvlied is 217 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Zorgvlied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Zorgvlied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zorgvlied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Zorgvlied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Zorgvlied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Zorgvlied. Een woonboerderij in Verspreide huizen Zorgvlied komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Zorgvlied

In Verspreide huizen Zorgvlied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Zorgvlied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Zorgvlied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Zorgvlied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Zorgvlied vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld

Starterswoningen in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Zorgvlied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Zorgvlied.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Zorgvlied Westerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Zorgvlied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Zorgvlied is 3.126 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.043 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Zorgvlied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Zorgvlied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Zorgvlied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Zorgvlied. De buurt zelf valt binnen de wijk Zorgvlied in de gemeente Westerveld.

Zorgvlied Verspreide huizen Zorgvlied

Alle straten van Verspreide huizen Zorgvlied

Verspreide huizen Zorgvlied bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.