Huizenmarkt Verspreide huizen Wapse in Wapse (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Wapse

Woningmarkt Verspreide huizen Wapse

Verspreide huizen Wapse is een buurt in de wijk Wapse en plaats Wapse binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 640 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Wapse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 732.715 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 732.715
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Wapse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Wapse is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Wapse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Wapse.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Wapse

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Wapse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Wapse.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Wapse. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Wapse. Een woonboerderij in Verspreide huizen Wapse komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Wapse

In Verspreide huizen Wapse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Wapse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Wapse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Wapse
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Wapse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Wapse vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Wapse waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Wapse

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Wapse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Wapse . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Wapse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Wapse.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Wapse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Wapse. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Wapse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Wapse

Starterswoningen in Verspreide huizen Wapse zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Wapse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Wapse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Wapse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Wapse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Wapse is 2.439 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.223 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Wapse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Wapse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Wapse

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Wapse. De buurt zelf valt binnen de wijk Wapse in de gemeente Westerveld.

Wapse Verspreide huizen Wapse

Alle straten van Verspreide huizen Wapse

Verspreide huizen Wapse bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.