Huizenmarkt Doldersum in Doldersum (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Doldersum

Woningmarkt Doldersum

Doldersum is een buurt in de wijk Doldersum en plaats Doldersum binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 105 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doldersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.010.615 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.010.615
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Doldersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doldersum is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doldersum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doldersum.

Woningen recent verkocht in Doldersum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doldersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doldersum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Doldersum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doldersum. Een woonboerderij in Doldersum komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doldersum

In Doldersum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doldersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doldersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Doldersum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Doldersum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Doldersum vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Doldersum waar ligt dat?

Woningen te koop Doldersum

Wil je een huis kopen in Doldersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doldersum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doldersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doldersum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Doldersum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Doldersum. Zoek je huurwoning in Doldersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Doldersum

Starterswoningen in Doldersum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Doldersum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doldersum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Doldersum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Doldersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doldersum is 3.315 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Doldersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doldersum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Doldersum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Doldersum. De buurt zelf valt binnen de wijk Doldersum in de gemeente Westerveld.

Doldersum Verspreide huizen Doldersum

Alle straten van Doldersum

Doldersum bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.