Ophemert

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ophemert

Een eerste blik op Ophemert

Ophemert is een buurt in de gemeente West Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 3.115 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Ophemert. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 478.187 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 478.187
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ophemert

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ophemert is 73 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ophemert kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ophemert

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ophemert. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ophemert.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ophemert. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ophemert. Een eengezinswoning in Ophemert komt het meest (53%) voor. Daarna komt een herenhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ophemert

In Ophemert wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ophemert

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ophemert (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ophemert
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ophemert

Wil je een huis kopen in Ophemert? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ophemert. Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ophemert alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ophemert.

Huizenprijzen in Ophemert

Starterswoningen in Ophemert zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ophemert zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ophemert zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ophemert? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ophemert

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ophemert is 4.376 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.181 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Ophemert is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Ophemert

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ophemert vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ophemert

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ophemert. De buurt zelf valt binnen de wijk Varik en Ophemert in de gemeente West Betuwe.

Ophemert Varik Heesselt Verspreide huizen Heesselt Verspreide huizen Varik Verspreide huizen Ophemert

Alle straten van Ophemert

Ophemert bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen