Alle woningmarktinfo Keent

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Keent

Een eerste blik op Keent

Keent is een buurt in de gemeente Weert. Deze buurt telt volgens het CBS 4.855 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Keent. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 301.278 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 301.278
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Keent

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Keent is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Keent moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Keent.

Woningen recent verkocht in Keent

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Keent. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Keent.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Keent. Een portiekflat in Keent komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Keent

In Keent wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Keent

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Keent (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Keent
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Keent

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Keent vergeleken met de Weert en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Keent waar ligt dat?

Woningen te koop in Keent

Wil je een huis kopen in Keent? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Keent . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Keent alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Keent.

Zoek je huurwoning in Keent? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Keent.

Huizenprijzen in Keent

Starterswoningen in Keent zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Keent zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Keent zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Keent? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Keent

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Keent is 2.760 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.713 euro).

Leeftijden Keent

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Keent vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Keent

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Keent. De buurt zelf valt binnen de wijk Keent in de gemeente Weert.

Keent Keent buitengebied

Alle straten van Keent

Keent bestaat uit 60 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.