Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuidplas 80 in Waddinxveen

Begrijp de huizenprijzen in Zuidplas 80 Waddinxveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuidplas 80 Waddinxveen

Zuidplas 80 is een buurt in de wijk 02 en plaats Waddinxveen binnen de gemeente Waddinxveen. Deze buurt telt volgens het CBS 8.720 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidplas 80. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 401.604 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 401.604
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Zuidplas 80

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidplas 80 is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidplas 80 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuidplas 80.

Woningen recent verkocht in Zuidplas 80

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidplas 80. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidplas 80.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidplas 80. Een eengezinswoning in Zuidplas 80 komt het meest (58%) voor. Daarna komt een galerijflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidplas 80

In Zuidplas 80 wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidplas 80

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidplas 80 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zuidplas 80

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuidplas 80 vergeleken met de Waddinxveen en Nederland.

Huizenprijzen in Zuidplas 80 Waddinxveen

Starterswoningen in Zuidplas 80 Waddinxveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidplas 80 Waddinxveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidplas 80 Waddinxveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuidplas 80 Waddinxveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuidplas 80 Waddinxveen

Wil je een huis kopen in Zuidplas 80 Waddinxveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidplas 80 Waddinxveen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidplas 80 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidplas 80.

Bekijk alle koopwoningen in Zuidplas 80 Waddinxveen. Zoek je huurwoning in Zuidplas 80 Waddinxveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuidplas 80

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidplas 80 is 3.576 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.460 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuidplas 80

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidplas 80 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuidplas 80

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuidplas 80. De buurt zelf valt binnen de wijk 02 in de gemeente Waddinxveen.

Zuidplas 80 Zuidplas 90 Triangel West 2

Alle straten van Zuidplas 80

Zuidplas 80 bestaat uit 44 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.