Alle woningmarktinfo Tegelen-Centrum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tegelen-Centrum

Een eerste blik op Tegelen-Centrum

Tegelen-Centrum is een buurt in de gemeente Venlo. Deze buurt telt volgens het CBS 9.695 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tegelen-Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 309.172 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 309.172
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Tegelen-Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tegelen-Centrum is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tegelen-Centrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tegelen-Centrum

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tegelen-Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tegelen-Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tegelen-Centrum. Een eengezinswoning in Tegelen-Centrum komt het meest (40%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tegelen-Centrum

In Tegelen-Centrum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tegelen-Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tegelen-Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tegelen-Centrum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Tegelen-Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tegelen-Centrum vergeleken met de Venlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Tegelen-Centrum

Wil je een huis kopen in Tegelen-Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tegelen-Centrum . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tegelen-Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tegelen-Centrum.

Zoek je huurwoning in Tegelen-Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tegelen-Centrum.

Huizenprijzen in Tegelen-Centrum

Starterswoningen in Tegelen-Centrum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tegelen-Centrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tegelen-Centrum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tegelen-Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tegelen-Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tegelen-Centrum is 2.213 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.035 euro).

Leeftijden Tegelen-Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tegelen-Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Tegelen-Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Tegelen-Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Tegelen-Centrum in de gemeente Venlo.

Bosserhof Tegelen-Centrum Krekelsberg Maasveld I Maasveld II

Alle straten van Tegelen-Centrum

Tegelen-Centrum bestaat uit 43 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen