logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Harles in Vijlen

Begrijp de huizenprijzen in Harles Vaals met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Harles Vaals

Harles is een buurt in de wijk Vijlen-Lemiers en plaats Vijlen binnen de gemeente Vaals. Deze buurt telt volgens het CBS 2.590 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harles. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 336.456 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 336.456
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Harles

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harles is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harles moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harles.

Woningen recent verkocht in Harles

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harles. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harles.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Harles. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harles. Een eengezinswoning in Harles komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harles

In Harles wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harles

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harles (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Harles

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Harles vergeleken met de Vaals en Nederland.

Huizenprijzen in Harles Vaals

Starterswoningen in Harles Vaals zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harles Vaals zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harles Vaals zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Harles Vaals? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Harles Vaals

Wil je een huis kopen in Harles Vaals? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harles Vaals . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harles alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harles.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Harles Vaals.

Bekijk alle koopwoningen in Harles Vaals. Zoek je huurwoning in Harles Vaals? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Harles

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harles is 2.486 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.244 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Harles

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harles vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Harles

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Harles. De buurt zelf valt binnen de wijk Vijlen-Lemiers in de gemeente Vaals.

Vijlen Mamelis Harles Lemiers Holset Raren Wolfhaag Verspreide huizen Cottessen-Camerig

Alle straten van Harles

Harles bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Harles