Huizenmarkt Thamerdal in Uithoorn (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Thamerdal

Woningmarkt Thamerdal

Thamerdal is een wijk in de plaats Uithoorn binnen de gemeente Uithoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 3.345 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Thamerdal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 755.317 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 755.317
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Thamerdal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Thamerdal is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Thamerdal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Thamerdal.

Woningen recent verkocht in Thamerdal

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Thamerdal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Thamerdal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Thamerdal. Een eengezinswoning in Thamerdal komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Thamerdal

In Thamerdal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Thamerdal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Thamerdal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Thamerdal
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Thamerdal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Thamerdal vergeleken met de Uithoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Thamerdal waar ligt dat?

Woningen te koop Thamerdal

Wil je een huis kopen in Thamerdal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Thamerdal . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Thamerdal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Thamerdal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Thamerdal. Zoek je huurwoning in Thamerdal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Thamerdal

Starterswoningen in Thamerdal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Thamerdal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Thamerdal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Thamerdal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Thamerdal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Thamerdal is 3.902 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.992 euro).

Leeftijden Thamerdal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Thamerdal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Thamerdal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Thamerdal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Thamerdal

Thamerdal