Huizenmarkt Veilinggebied in Uithoorn (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Veilinggebied

Woningmarkt Veilinggebied

Veilinggebied is een buurt in de wijk Veilinggebied en plaats Uithoorn binnen de gemeente Uithoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 100 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veilinggebied.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Veilinggebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veilinggebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Veilinggebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veilinggebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veilinggebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Veilinggebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veilinggebied. Een villa in Veilinggebied komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veilinggebied

In Veilinggebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veilinggebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veilinggebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veilinggebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Veilinggebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veilinggebied vergeleken met de Uithoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Veilinggebied waar ligt dat?

Woningen te koop Veilinggebied

Wil je een huis kopen in Veilinggebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veilinggebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veilinggebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veilinggebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Veilinggebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Veilinggebied. Zoek je huurwoning in Veilinggebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Veilinggebied

Starterswoningen in Veilinggebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Veilinggebied zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veilinggebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veilinggebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veilinggebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veilinggebied is 5.180 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.213 euro).

Leeftijden Veilinggebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veilinggebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veilinggebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veilinggebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Veilinggebied in de gemeente Uithoorn.

Veilinggebied

Alle straten van Veilinggebied

Veilinggebied bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.