Huizenmarkt Zuid-Es in Zuidlaren (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuid-Es

Woningmarkt Zuid-Es

Zuid-Es is een buurt in de wijk Zuidlaren en plaats Zuidlaren binnen de gemeente Tynaarlo. Deze buurt telt volgens het CBS 7.550 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid-Es. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 322.754 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 322.754
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zuid-Es

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuid-Es is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuid-Es moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuid-Es.

Woningen recent verkocht in Zuid-Es

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid-Es. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuid-Es.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuid-Es. Een eengezinswoning in Zuid-Es komt het meest (93%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuid-Es

In Zuid-Es wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuid-Es

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuid-Es (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuid-Es
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zuid-Es

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuid-Es vergeleken met de Tynaarlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zuid-Es waar ligt dat?

Woningen te koop Zuid-Es

Wil je een huis kopen in Zuid-Es? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuid-Es . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuid-Es alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuid-Es.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuid-Es. Zoek je huurwoning in Zuid-Es? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuid-Es

Starterswoningen in Zuid-Es zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuid-Es zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuid-Es zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuid-Es? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuid-Es

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuid-Es is 3.013 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.774 euro).

Leeftijden Zuid-Es

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuid-Es vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zuid-Es

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zuid-Es. De buurt zelf valt binnen de wijk Zuidlaren in de gemeente Tynaarlo.

Zuidlaren Zuid-Es Verspreide huizen Zuidlaren

Alle straten van Zuid-Es

Zuid-Es bestaat uit 48 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.