Huizenmarkt Zeijen in Zeijen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zeijen

Woningmarkt Zeijen

Zeijen is een buurt in de wijk Zeijen en plaats Zeijen binnen de gemeente Tynaarlo. Deze buurt telt volgens het CBS 740 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 519.139 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 519.139
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Zeijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeijen is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeijen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zeijen.

Woningen recent verkocht in Zeijen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeijen. Een eengezinswoning in Zeijen komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zeijen

In Zeijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zeijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zeijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeijen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zeijen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zeijen vergeleken met de Tynaarlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zeijen waar ligt dat?

Woningen te koop Zeijen

Wil je een huis kopen in Zeijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeijen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeijen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zeijen. Zoek je huurwoning in Zeijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zeijen

Starterswoningen in Zeijen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zeijen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeijen is 3.785 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.549 euro).

Leeftijden Zeijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeijen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zeijen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zeijen. De buurt zelf valt binnen de wijk Zeijen in de gemeente Tynaarlo.

Zeijen Verspreide huizen Zeijen

Alle straten van Zeijen

Zeijen bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.