De Kievit Zuid-Oost

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Kievit Zuid-Oost

Een eerste blik op De Kievit Zuid-Oost

De Kievit Zuid-Oost is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 5.510 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Kievit Zuid-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 603.840 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 603.840
Percentage gezinnen met kinderen 54%

Verkoopduur woningen in De Kievit Zuid-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Kievit Zuid-Oost is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in De Kievit Zuid-Oost kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Kievit Zuid-Oost

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Kievit Zuid-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Kievit Zuid-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Kievit Zuid-Oost. Een eengezinswoning in De Kievit Zuid-Oost komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Kievit Zuid-Oost

In De Kievit Zuid-Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Kievit Zuid-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Kievit Zuid-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Kievit Zuid-Oost
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Kievit Zuid-Oost

Wil je een huis kopen in De Kievit Zuid-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Kievit Zuid-Oost. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Kievit Zuid-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Kievit Zuid-Oost.

Huizenprijzen in De Kievit Zuid-Oost

Starterswoningen in De Kievit Zuid-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Kievit Zuid-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Kievit Zuid-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Kievit Zuid-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Kievit Zuid-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Kievit Zuid-Oost is 2.725 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Kievit Zuid-Oost is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Kievit Zuid-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Kievit Zuid-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Kievit Zuid-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Kievit Zuid-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Tuindorp De Kievit in de gemeente Tilburg.

De Kievit Noord-West De Kievit Noord-Oost De Kievit Zuid-West De Kievit Zuid-Oost

Alle straten van De Kievit Zuid-Oost

De Kievit Zuid-Oost bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen