logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Stavenisse in Stavenisse

Begrijp de huizenprijzen in Stavenisse Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stavenisse Tholen

Stavenisse is een buurt in de wijk Stavenisse en plaats Stavenisse binnen de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.705 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stavenisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 395.459 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 395.459
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Stavenisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stavenisse is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stavenisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stavenisse.

Woningen recent verkocht in Stavenisse

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stavenisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stavenisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stavenisse. Een eengezinswoning in Stavenisse komt het meest (94%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stavenisse

In Stavenisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stavenisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stavenisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Stavenisse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stavenisse vergeleken met de Tholen en Nederland.

Huizenprijzen in Stavenisse Tholen

Starterswoningen in Stavenisse Tholen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stavenisse Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stavenisse Tholen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stavenisse Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stavenisse Tholen

Wil je een huis kopen in Stavenisse Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stavenisse Tholen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Stavenisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stavenisse.

Bekijk alle koopwoningen in Stavenisse Tholen. Zoek je huurwoning in Stavenisse Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stavenisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stavenisse is 2.506 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.654 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stavenisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stavenisse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Stavenisse

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Stavenisse. De buurt zelf valt binnen de wijk Stavenisse in de gemeente Tholen.

Stavenisse Verspreide huizen Stavenisse

Alle straten van Stavenisse

Stavenisse bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.