Huizenmarkt Stavenisse in Stavenisse (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stavenisse

Woningmarkt Stavenisse

Stavenisse is een buurt in de wijk Stavenisse en plaats Stavenisse binnen de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.715 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stavenisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 306.945 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 306.945
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Stavenisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stavenisse is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stavenisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stavenisse.

Woningen recent verkocht in Stavenisse

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stavenisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stavenisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stavenisse. Een eengezinswoning in Stavenisse komt het meest (95%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stavenisse

In Stavenisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stavenisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stavenisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stavenisse
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stavenisse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stavenisse vergeleken met de Tholen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Stavenisse waar ligt dat?

Woningen te koop Stavenisse

Wil je een huis kopen in Stavenisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stavenisse . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stavenisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stavenisse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stavenisse. Zoek je huurwoning in Stavenisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stavenisse

Starterswoningen in Stavenisse zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stavenisse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stavenisse zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stavenisse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stavenisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stavenisse is 2.654 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.304 euro).

Leeftijden Stavenisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stavenisse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Stavenisse

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Stavenisse. De buurt zelf valt binnen de wijk Stavenisse in de gemeente Tholen.

Stavenisse Verspreide huizen Stavenisse

Alle straten van Stavenisse

Stavenisse bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.