Alle woningmarktinfo Buitengebied Sluiskil

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Sluiskil

Een eerste blik op Buitengebied Sluiskil

Buitengebied Sluiskil is een buurt in de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Sluiskil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 530.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 530.000
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Sluiskil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Sluiskil is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Sluiskil

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Sluiskil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Sluiskil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Sluiskil. Een eengezinswoning in Buitengebied Sluiskil komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Sluiskil

In Buitengebied Sluiskil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Sluiskil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Sluiskil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Sluiskil
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Sluiskil

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Sluiskil vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Buitengebied Sluiskil

Wil je een huis kopen in Buitengebied Sluiskil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Sluiskil . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Sluiskil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Sluiskil.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Sluiskil.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Sluiskil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Sluiskil.

Huizenprijzen in Buitengebied Sluiskil

Starterswoningen in Buitengebied Sluiskil zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Sluiskil zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Sluiskil zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Sluiskil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Sluiskil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Sluiskil is 4.065 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.089 euro).

Leeftijden Buitengebied Sluiskil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Sluiskil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Sluiskil

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Sluiskil. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied Sluiskil in de gemeente Terneuzen.

Buitengebied Sluiskil

Alle straten van Buitengebied Sluiskil

Buitengebied Sluiskil bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen