Huizenmarkt De Pol in De Pol (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Pol

Woningmarkt De Pol

De Pol is een buurt in de wijk De Pol en plaats De Pol binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Pol. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 483.932 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 483.932
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in De Pol

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Pol is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Pol moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Pol.

Woningen recent verkocht in De Pol

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Pol. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Pol.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Pol. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Pol. Een eengezinswoning in De Pol komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Pol

In De Pol wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Pol

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Pol (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Pol
Binnenring: Nederland

De Pol waar ligt dat?

Woningen te koop De Pol

Wil je een huis kopen in De Pol? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Pol . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Pol alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Pol.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Pol.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Pol. Zoek je huurwoning in De Pol? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Pol

Starterswoningen in De Pol zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Pol zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Pol zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Pol? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Pol

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Pol is 3.011 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.080 euro).

Leeftijden De Pol

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Pol vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Pol

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Pol. De buurt zelf valt binnen de wijk De Pol in de gemeente Steenwijkerland.

De Pol

Alle straten van De Pol

De Pol bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.