Huizenmarkt Baarlo in Baarlo (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baarlo

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Baarlo

Baarlo is een buurt in de wijk Baarlo en plaats Baarlo binnen de gemeente Steenwijkerland. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 439.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 439.000

Verkoopduur woningen in Baarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baarlo is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Baarlo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baarlo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Baarlo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baarlo. Een woonboerderij in Baarlo komt het meest (100%) voor.

Baarlo waar ligt dat?

Woningen te koop Baarlo

Wil je een huis kopen in Baarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baarlo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baarlo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Baarlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baarlo. Zoek je huurwoning in Baarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baarlo

Starterswoningen in Baarlo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baarlo zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baarlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baarlo is 2.888 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Buurten rondom Baarlo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Baarlo. De buurt zelf valt binnen de wijk Baarlo in de gemeente Steenwijkerland.

Baarlo

Alle straten van Baarlo

Baarlo bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.