Huizenmarkt Lierop in Lierop (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lierop

Woningmarkt Lierop

Lierop is een buurt in de wijk Lierop en plaats Lierop binnen de gemeente Someren. Deze buurt telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lierop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 637.427 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 637.427
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Lierop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lierop is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lierop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lierop

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lierop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lierop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lierop. Een eengezinswoning in Lierop komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lierop

In Lierop wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lierop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lierop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lierop
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lierop

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lierop vergeleken met de Someren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lierop waar ligt dat?

Woningen te koop Lierop

Wil je een huis kopen in Lierop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lierop . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lierop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lierop.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lierop. Zoek je huurwoning in Lierop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lierop

Starterswoningen in Lierop zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lierop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lierop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lierop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lierop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lierop is 2.953 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.942 euro).

Leeftijden Lierop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lierop vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lierop

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lierop. De buurt zelf valt binnen de wijk Lierop in de gemeente Someren.

Lierop Verspreide huizen Meerven Verspreide huizen Hersel

Alle straten van Lierop

Lierop bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.