logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Boornbergum in Drachten

Begrijp de huizenprijzen in Boornbergum Smallingerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boornbergum Smallingerland

Boornbergum is een buurt in de wijk Overig Smallingerland en plaats Drachten binnen de gemeente Smallingerland. Deze buurt telt volgens het CBS 11.105 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boornbergum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 462.228 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 462.228
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Boornbergum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boornbergum is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boornbergum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boornbergum.

Woningen recent verkocht in Boornbergum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boornbergum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boornbergum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boornbergum. Een eengezinswoning in Boornbergum komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boornbergum

In Boornbergum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boornbergum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boornbergum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Boornbergum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boornbergum vergeleken met de Smallingerland en Nederland.

Huizenprijzen in Boornbergum Smallingerland

Starterswoningen in Boornbergum Smallingerland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Boornbergum Smallingerland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boornbergum Smallingerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boornbergum Smallingerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boornbergum Smallingerland

Wil je een huis kopen in Boornbergum Smallingerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boornbergum Smallingerland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Boornbergum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boornbergum.

Bekijk alle koopwoningen in Boornbergum Smallingerland. Zoek je huurwoning in Boornbergum Smallingerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boornbergum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boornbergum is 3.093 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.574 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boornbergum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boornbergum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boornbergum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boornbergum. De buurt zelf valt binnen de wijk Overig Smallingerland in de gemeente Smallingerland.

Opeinde Rottevalle Houtigehage Drachtstercompagnie Kortehemmen Boornbergum De Wilgen Smalle Ee De Veenhoop Goëngahuizen Oudega Nijega De Tike

Alle straten van Boornbergum

Boornbergum bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.