logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Theereheide in Sint-Michielsgestel

Begrijp de huizenprijzen in Theereheide Sint-Michielsgestel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Theereheide Sint-Michielsgestel

Theereheide is een buurt in de wijk Sint-Michielsgestel en plaats Sint-Michielsgestel binnen de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze buurt telt volgens het CBS 10.790 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Theereheide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 483.431 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 483.431
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Theereheide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Theereheide is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Theereheide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Theereheide.

Woningen recent verkocht in Theereheide

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Theereheide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Theereheide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Theereheide. Een eengezinswoning in Theereheide komt het meest (73%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Theereheide

In Theereheide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Theereheide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Theereheide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Theereheide

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Theereheide vergeleken met de Sint-Michielsgestel en Nederland.

Huizenprijzen in Theereheide Sint-Michielsgestel

Starterswoningen in Theereheide Sint-Michielsgestel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Theereheide Sint-Michielsgestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Theereheide Sint-Michielsgestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Theereheide Sint-Michielsgestel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Theereheide Sint-Michielsgestel

Wil je een huis kopen in Theereheide Sint-Michielsgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Theereheide Sint-Michielsgestel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Theereheide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Theereheide.

Bekijk alle koopwoningen in Theereheide Sint-Michielsgestel. Zoek je huurwoning in Theereheide Sint-Michielsgestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Theereheide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Theereheide is 3.619 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.299 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Theereheide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Theereheide vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Theereheide

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Theereheide. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint-Michielsgestel in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Sint-Michielsgestel Theereheide Venkant, Beekkant en Beekvliet Halder Verspreide huizen Theereheide en Zegenwerp Verspreide huizen Genenberg Verspreide huizen Sint-Michielsgestelse polders

Alle straten van Theereheide

Theereheide bestaat uit 68 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.