Verspreide huizen Sint Anthonis

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Sint Anthonis

Een eerste blik op Verspreide huizen Sint Anthonis

Verspreide huizen Sint Anthonis is een buurt in de gemeente Sint Anthonis. Deze buurt telt volgens het CBS 4.765 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Verspreide huizen Sint Anthonis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 605.489 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 605.489
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Sint Anthonis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Sint Anthonis is 106 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Sint Anthonis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Sint Anthonis

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Sint Anthonis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Sint Anthonis.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Sint Anthonis. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Sint Anthonis. Een woonboerderij in Verspreide huizen Sint Anthonis komt het meest (46%) voor. Daarna komt een landhuis met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Sint Anthonis

In Verspreide huizen Sint Anthonis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Sint Anthonis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Sint Anthonis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Sint Anthonis
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Sint Anthonis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Sint Anthonis vergeleken met de Sint Anthonis en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Sint Anthonis

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Sint Anthonis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Sint Anthonis . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Sint Anthonis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Sint Anthonis.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Sint Anthonis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Sint Anthonis.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Sint Anthonis

Starterswoningen in Verspreide huizen Sint Anthonis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Sint Anthonis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Sint Anthonis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Sint Anthonis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Sint Anthonis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Sint Anthonis is 2.526 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.155 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Verspreide huizen Sint Anthonis is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Verspreide huizen Sint Anthonis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Sint Anthonis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Sint Anthonis

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Sint Anthonis. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint Anthonis in de gemeente Sint Anthonis.

Sint Anthonis Ledeacker Verspreide huizen Ledeacker Verspreide huizen Sint Anthonis

Alle straten van Verspreide huizen Sint Anthonis

Verspreide huizen Sint Anthonis bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen