logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oosterland in Oosterland

Begrijp de huizenprijzen in Oosterland Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterland Schouwen-Duiveland

Oosterland is een buurt in de wijk Oosterland en plaats Oosterland binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 2.685 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 404.577 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 404.577
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oosterland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterland is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterland.

Woningen recent verkocht in Oosterland

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterland. Een eengezinswoning in Oosterland komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterland

In Oosterland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterland vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Oosterland Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Oosterland Schouwen-Duiveland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterland Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterland Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterland Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterland Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Oosterland Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterland Schouwen-Duiveland . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterland.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterland Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Oosterland Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterland is 2.916 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.273 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterland. De buurt zelf valt binnen de wijk Oosterland in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Oosterland Sirjansland Verspreide huizen Sirjansland Verspreide huizen Oosterland

Alle straten van Oosterland

Oosterland bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.