Huizenmarkt Sveaborg en -Dal in Schiedam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sveaborg en -Dal

Woningmarkt Sveaborg en -Dal

Sveaborg en -Dal is een buurt in de wijk Woudhoek/Spaland /Sveaparken en plaats Schiedam binnen de gemeente Schiedam. Deze buurt telt volgens het CBS 15.745 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sveaborg en -Dal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 501.547 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 501.547
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Sveaborg en -Dal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sveaborg en -Dal is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sveaborg en -Dal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sveaborg en -Dal.

Woningen recent verkocht in Sveaborg en -Dal

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sveaborg en -Dal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sveaborg en -Dal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sveaborg en -Dal. Een eengezinswoning in Sveaborg en -Dal komt het meest (31%) voor. Daarna komt een galerijflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sveaborg en -Dal

In Sveaborg en -Dal wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sveaborg en -Dal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sveaborg en -Dal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sveaborg en -Dal
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Sveaborg en -Dal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sveaborg en -Dal vergeleken met de Schiedam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Sveaborg en -Dal waar ligt dat?

Woningen te koop Sveaborg en -Dal

Wil je een huis kopen in Sveaborg en -Dal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sveaborg en -Dal . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sveaborg en -Dal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sveaborg en -Dal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sveaborg en -Dal. Zoek je huurwoning in Sveaborg en -Dal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sveaborg en -Dal

Starterswoningen in Sveaborg en -Dal zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sveaborg en -Dal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sveaborg en -Dal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sveaborg en -Dal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sveaborg en -Dal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sveaborg en -Dal is 3.754 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.768 euro).

Leeftijden Sveaborg en -Dal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sveaborg en -Dal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sveaborg en -Dal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sveaborg en -Dal. De buurt zelf valt binnen de wijk Woudhoek/Spaland /Sveaparken in de gemeente Schiedam.

Toneelspelersbuurt Ambachtenbuurt Kastelenbuurt Botenbuurt De Gaarden/Sveafors De Vlinderhoven/Sveaholm De Akkers en De Velden Sveaborg en -Dal Noordkethelpolder

Alle straten van Sveaborg en -Dal

Sveaborg en -Dal bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.