Alle woningmarktinfo Kampen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kampen

Een eerste blik op Kampen

Kampen is een buurt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 14.705 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kampen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 261.859 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 59
Gemiddelde vraagprijs € 261.859
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Kampen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kampen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kampen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kampen.

Woningen recent verkocht in Kampen

Er zijn recent 59 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kampen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kampen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kampen. Een portiekflat in Kampen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een maisonnette met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kampen

In Kampen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kampen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kampen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kampen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kampen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kampen vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kampen

Wil je een huis kopen in Kampen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kampen . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kampen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kampen.

Zoek je huurwoning in Kampen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kampen.

Huizenprijzen in Kampen

Starterswoningen in Kampen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kampen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kampen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kampen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kampen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kampen is 4.358 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.966 euro).

Leeftijden Kampen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kampen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kampen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kampen. De buurt zelf valt binnen de wijk Mariahoeve en Marlot in de gemeente 's-Gravenhage.

Landen Kampen Marlot Burgen en Horsten

Alle straten van Kampen

Kampen bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen