Huizenmarkt Belgisch Park in Den Haag (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Belgisch Park

Woningmarkt Belgisch Park

Belgisch Park is een buurt in de wijk Belgisch Park en plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 8.205 inwoners. Momenteel staan er 49 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Belgisch Park. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 585.292 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 49
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 585.292
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Belgisch Park

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Belgisch Park is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Belgisch Park moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Belgisch Park.

Woningen recent verkocht in Belgisch Park

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Belgisch Park. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Belgisch Park.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Belgisch Park. Een bovenwoning in Belgisch Park komt het meest (39%) voor. Daarna komt een portiekflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Belgisch Park

In Belgisch Park wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Belgisch Park

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Belgisch Park (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Belgisch Park
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Belgisch Park

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Belgisch Park vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Belgisch Park waar ligt dat?

Woningen te koop Belgisch Park

Wil je een huis kopen in Belgisch Park? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Belgisch Park . Er staan momenteel 49 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Belgisch Park alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Belgisch Park.

Bekijk hier alle koopwoningen in Belgisch Park. Zoek je huurwoning in Belgisch Park? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Belgisch Park

Starterswoningen in Belgisch Park zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Belgisch Park zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Belgisch Park zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Belgisch Park? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Belgisch Park

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Belgisch Park is 4.463 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.451 euro).

Leeftijden Belgisch Park

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Belgisch Park vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Belgisch Park

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Belgisch Park. De buurt zelf valt binnen de wijk Belgisch Park in de gemeente 's-Gravenhage.

Belgisch Park

Alle straten van Belgisch Park

Belgisch Park bestaat uit 46 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.