Alle woningmarktinfo Posterholt

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Posterholt

Een eerste blik op Posterholt

Posterholt is een buurt in de gemeente Roerdalen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.055 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Posterholt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 263.459 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 263.459
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Posterholt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Posterholt is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Posterholt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Posterholt.

Woningen recent verkocht in Posterholt

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Posterholt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Posterholt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Posterholt. Een eengezinswoning in Posterholt komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Posterholt

In Posterholt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Posterholt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Posterholt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Posterholt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Posterholt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Posterholt vergeleken met de Roerdalen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Posterholt

Wil je een huis kopen in Posterholt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Posterholt . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Posterholt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Posterholt.

Zoek je huurwoning in Posterholt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Posterholt.

Huizenprijzen in Posterholt

Starterswoningen in Posterholt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Posterholt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Posterholt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Posterholt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Posterholt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Posterholt is 2.073 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.043 euro).

Leeftijden Posterholt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Posterholt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Posterholt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Posterholt. De buurt zelf valt binnen de wijk Posterholt in de gemeente Roerdalen.

Posterholt Holst Varst Borg Buitengebied Posterholt

Alle straten van Posterholt

Posterholt bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen