Huizenprijzen en de huizenmarkt Posterholt in Posterholt

Begrijp de huizenprijzen in Posterholt Roerdalen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Posterholt Roerdalen

Posterholt is een buurt in de wijk Posterholt en plaats Posterholt binnen de gemeente Roerdalen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.055 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Posterholt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 336.314 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 336.314
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Posterholt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Posterholt is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Posterholt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Posterholt.

Woningen recent verkocht in Posterholt

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Posterholt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Posterholt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Posterholt. Een eengezinswoning in Posterholt komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Posterholt

In Posterholt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Posterholt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Posterholt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Posterholt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Posterholt vergeleken met de Roerdalen en Nederland.

Huizenprijzen in Posterholt Roerdalen

Starterswoningen in Posterholt Roerdalen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Posterholt Roerdalen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Posterholt Roerdalen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Posterholt Roerdalen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Posterholt Roerdalen

Wil je een huis kopen in Posterholt Roerdalen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Posterholt Roerdalen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Posterholt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Posterholt.

Bekijk alle koopwoningen in Posterholt Roerdalen. Zoek je huurwoning in Posterholt Roerdalen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Posterholt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Posterholt is 2.305 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.480 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Posterholt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Posterholt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Posterholt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Posterholt. De buurt zelf valt binnen de wijk Posterholt in de gemeente Roerdalen.

Posterholt Holst Varst Borg Buitengebied Posterholt

Alle straten van Posterholt

Posterholt bestaat uit 53 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.