Huizenprijzen en de huizenmarkt in Posterholt

Begrijp de huizenprijzen in Posterholt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Posterholt

Posterholt is een plaats in de gemeente Roerdalen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.740 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Posterholt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 369.418 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 369.418
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Posterholt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Posterholt is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Posterholt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Posterholt.

Woningen recent verkocht in Posterholt

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Posterholt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Posterholt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Posterholt. Een eengezinswoning in Posterholt komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Posterholt

In Posterholt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Posterholt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Posterholt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Posterholt

Starterswoningen in Posterholt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Posterholt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Posterholt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Posterholt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Posterholt

Wil je een huis kopen in Posterholt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Posterholt . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Posterholt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Posterholt.

Bekijk alle koopwoningen in Posterholt. Zoek je huurwoning in Posterholt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Posterholt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Posterholt is 2.324 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.600 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Posterholt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Posterholt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Posterholt

Posterholt bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.