Alle woningmarktinfo Posterholt in gemeente Roerdalen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Posterholt

Een eerste blik op Posterholt

Posterholt is een plaats in de gemeente Roerdalen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.740 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Posterholt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 271.208 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 271.208
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Posterholt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Posterholt is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Posterholt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Posterholt

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Posterholt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Posterholt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Posterholt. Een eengezinswoning in Posterholt komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Posterholt

In Posterholt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Posterholt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Posterholt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Posterholt
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Posterholt

Wil je een huis kopen in Posterholt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Posterholt . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Posterholt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Posterholt.

Zoek je huurwoning in Posterholt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Posterholt.

Huizenprijzen in Posterholt

Starterswoningen in Posterholt zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Posterholt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Posterholt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Posterholt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Posterholt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Posterholt is 2.100 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.000 euro).

Leeftijden Posterholt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Posterholt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Posterholt

Posterholt bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen