Huizenprijzen en de huizenmarkt Lage Mierde in Lage Mierde

Begrijp de huizenprijzen in Lage Mierde Reusel-De Mierden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lage Mierde Reusel-De Mierden

Lage Mierde is een buurt in de wijk Lage Mierde en plaats Lage Mierde binnen de gemeente Reusel-De Mierden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.870 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Mierde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 491.849 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 491.849
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lage Mierde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lage Mierde is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lage Mierde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lage Mierde.

Woningen recent verkocht in Lage Mierde

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lage Mierde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lage Mierde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lage Mierde. Een eengezinswoning in Lage Mierde komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lage Mierde

In Lage Mierde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lage Mierde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lage Mierde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lage Mierde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lage Mierde vergeleken met de Reusel-De Mierden en Nederland.

Huizenprijzen in Lage Mierde Reusel-De Mierden

Starterswoningen in Lage Mierde Reusel-De Mierden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lage Mierde Reusel-De Mierden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lage Mierde Reusel-De Mierden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lage Mierde Reusel-De Mierden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lage Mierde Reusel-De Mierden

Wil je een huis kopen in Lage Mierde Reusel-De Mierden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lage Mierde Reusel-De Mierden . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lage Mierde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lage Mierde.

Bekijk alle koopwoningen in Lage Mierde Reusel-De Mierden. Zoek je huurwoning in Lage Mierde Reusel-De Mierden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lage Mierde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lage Mierde is 3.688 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.522 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lage Mierde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lage Mierde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lage Mierde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lage Mierde. De buurt zelf valt binnen de wijk Lage Mierde in de gemeente Reusel-De Mierden.

Lage Mierde Verspreide huizen Lage Mierde

Alle straten van Lage Mierde

Lage Mierde bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.