Huizenprijzen en de huizenmarkt Hulsel in Hulsel

Begrijp de huizenprijzen in Hulsel Reusel-De Mierden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hulsel Reusel-De Mierden

Hulsel is een buurt in de wijk Hulsel en plaats Hulsel binnen de gemeente Reusel-De Mierden. Deze buurt telt volgens het CBS 785 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 538.204 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 538.204
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hulsel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulsel is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulsel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hulsel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulsel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulsel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulsel. Een eengezinswoning in Hulsel komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulsel

In Hulsel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulsel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulsel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hulsel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hulsel vergeleken met de Reusel-De Mierden en Nederland.

Huizenprijzen in Hulsel Reusel-De Mierden

Starterswoningen in Hulsel Reusel-De Mierden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hulsel Reusel-De Mierden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulsel Reusel-De Mierden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hulsel Reusel-De Mierden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hulsel Reusel-De Mierden

Wil je een huis kopen in Hulsel Reusel-De Mierden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulsel Reusel-De Mierden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulsel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulsel.

Bekijk alle koopwoningen in Hulsel Reusel-De Mierden. Zoek je huurwoning in Hulsel Reusel-De Mierden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hulsel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulsel is 3.316 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.986 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hulsel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulsel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hulsel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hulsel. De buurt zelf valt binnen de wijk Hulsel in de gemeente Reusel-De Mierden.

Hulsel Verspreide huizen Hulsel

Alle straten van Hulsel

Hulsel bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.