logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Mariënheem in Mariënheem

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Mariënheem Raalte met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Mariënheem Raalte

Buitengebied Mariënheem is een buurt in de wijk Mariënheem en plaats Mariënheem binnen de gemeente Raalte. Deze buurt telt volgens het CBS 1.505 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Mariënheem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 602.694 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 602.694
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Mariënheem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Mariënheem is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Mariënheem kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Mariënheem

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Mariënheem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Mariënheem.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Mariënheem. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Mariënheem. Een eengezinswoning in Buitengebied Mariënheem komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Mariënheem

In Buitengebied Mariënheem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Mariënheem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Mariënheem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Mariënheem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Mariënheem vergeleken met de Raalte en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Mariënheem Raalte

Starterswoningen in Buitengebied Mariënheem Raalte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Mariënheem Raalte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Mariënheem Raalte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Mariënheem Raalte? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Mariënheem Raalte

Wil je een huis kopen in Buitengebied Mariënheem Raalte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Mariënheem Raalte . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Mariënheem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Mariënheem.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Mariënheem Raalte. Zoek je huurwoning in Buitengebied Mariënheem Raalte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Mariënheem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Mariënheem is 3.226 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.261 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Mariënheem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Mariënheem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Mariënheem

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Mariënheem. De buurt zelf valt binnen de wijk Mariënheem in de gemeente Raalte.

Luttenberg-Kern Mariënheem Kern Verspreide huizen Luttenberg I Buitengebied Mariënheem

Alle straten van Buitengebied Mariënheem

Buitengebied Mariënheem bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.