Huizenmarkt Oosterhout in Oosterhout (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oosterhout

Woningmarkt Oosterhout

Oosterhout is een buurt in de wijk Oosterhout en plaats Oosterhout binnen de gemeente Overbetuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 2.815 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 448.688 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 448.688
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oosterhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhout is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterhout.

Woningen recent verkocht in Oosterhout

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhout.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosterhout. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oosterhout

In Oosterhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterhout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterhout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterhout vergeleken met de Overbetuwe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oosterhout waar ligt dat?

Woningen te koop Oosterhout

Wil je een huis kopen in Oosterhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhout . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhout.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosterhout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oosterhout. Zoek je huurwoning in Oosterhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhout is 2.972 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.973 euro).

Leeftijden Oosterhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterhout

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterhout. De buurt zelf valt binnen de wijk Oosterhout in de gemeente Overbetuwe.

Oosterhout Slijk-Ewijk Verspreide huizen Oosterhout