Huizenmarkt Deursen en Dennenburg in Deursen-Dennenburg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Deursen en Dennenburg

Woningmarkt Deursen en Dennenburg

Deursen en Dennenburg is een buurt in de wijk Deursen en Dennenburg en plaats Deursen-Dennenburg binnen de gemeente Oss. Deze buurt telt volgens het CBS 1.150 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deursen en Dennenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 714.104 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 714.104
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Deursen en Dennenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deursen en Dennenburg is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deursen en Dennenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deursen en Dennenburg.

Woningen recent verkocht in Deursen en Dennenburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deursen en Dennenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deursen en Dennenburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Deursen en Dennenburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deursen en Dennenburg. Een eengezinswoning in Deursen en Dennenburg komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deursen en Dennenburg

In Deursen en Dennenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deursen en Dennenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deursen en Dennenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Deursen en Dennenburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Deursen en Dennenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Deursen en Dennenburg vergeleken met de Oss en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Deursen en Dennenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Deursen en Dennenburg

Wil je een huis kopen in Deursen en Dennenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deursen en Dennenburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deursen en Dennenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deursen en Dennenburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Deursen en Dennenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Deursen en Dennenburg. Zoek je huurwoning in Deursen en Dennenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Deursen en Dennenburg

Starterswoningen in Deursen en Dennenburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Deursen en Dennenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deursen en Dennenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Deursen en Dennenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Deursen en Dennenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deursen en Dennenburg is 3.596 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.887 euro).

Leeftijden Deursen en Dennenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deursen en Dennenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Deursen en Dennenburg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Deursen en Dennenburg. De buurt zelf valt binnen de wijk Deursen en Dennenburg in de gemeente Oss.

Deursen en Dennenburg Dieden Demen Neerlangel Verspreide huizen Deursen en Dennenburg

Alle straten van Deursen en Dennenburg

Deursen en Dennenburg bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.