Huizenmarkt Oijen in Oijen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oijen

Woningmarkt Oijen

Oijen is een buurt in de wijk Oijen en plaats Oijen binnen de gemeente Oss. Deze buurt telt volgens het CBS 1.170 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 485.251 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 485.251
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Oijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oijen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oijen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oijen.

Woningen recent verkocht in Oijen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oijen. Een eengezinswoning in Oijen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oijen

In Oijen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oijen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oijen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oijen vergeleken met de Oss en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oijen waar ligt dat?

Woningen te koop Oijen

Wil je een huis kopen in Oijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oijen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oijen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oijen. Zoek je huurwoning in Oijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oijen

Starterswoningen in Oijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oijen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oijen is 3.090 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.809 euro).

Leeftijden Oijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oijen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oijen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oijen. De buurt zelf valt binnen de wijk Oijen in de gemeente Oss.

Oijen Verspreide huizen Polder Oijen

Alle straten van Oijen

Oijen bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.