Huizenprijzen en de huizenmarkt Langedijke in Langedijke

Begrijp de huizenprijzen in Langedijke Ooststellingwerf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langedijke Ooststellingwerf

Langedijke is een buurt in de wijk Makkinga en plaats Langedijke binnen de gemeente Ooststellingwerf. Deze buurt telt volgens het CBS 1.950 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langedijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 623.861 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 623.861
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Langedijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langedijke is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Langedijke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Langedijke.

Woningen recent verkocht in Langedijke

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langedijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langedijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langedijke. Een eengezinswoning in Langedijke komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langedijke

In Langedijke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langedijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langedijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Langedijke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Langedijke vergeleken met de Ooststellingwerf en Nederland.

Huizenprijzen in Langedijke Ooststellingwerf

Starterswoningen in Langedijke Ooststellingwerf zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Langedijke Ooststellingwerf zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langedijke Ooststellingwerf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langedijke Ooststellingwerf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langedijke Ooststellingwerf

Wil je een huis kopen in Langedijke Ooststellingwerf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langedijke Ooststellingwerf . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langedijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langedijke.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Langedijke Ooststellingwerf.

Bekijk alle koopwoningen in Langedijke Ooststellingwerf. Zoek je huurwoning in Langedijke Ooststellingwerf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langedijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langedijke is 3.075 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.900 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langedijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langedijke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Langedijke

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Langedijke. De buurt zelf valt binnen de wijk Makkinga in de gemeente Ooststellingwerf.

Makkinga Elsloo Langedijke Verspreide huizen Makkinga Verspreide huizen Elsloo

Alle straten van Langedijke

Langedijke bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.