Oosterhout

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oosterhout

Een eerste blik op Oosterhout

Oosterhout is een buurt in de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 18.475 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oosterhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 402.742 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 402.742
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Oosterhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhout is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterhout.

Woningen recent verkocht in Oosterhout

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterhout. Een eengezinswoning in Oosterhout komt het meest (85%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterhout

In Oosterhout wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oosterhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oosterhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterhout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterhout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterhout vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oosterhout

Wil je een huis kopen in Oosterhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhout. Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhout.

Huizenprijzen in Oosterhout

Starterswoningen in Oosterhout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhout is 2.617 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.459 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oosterhout is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oosterhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterhout

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterhout. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Noord in de gemeente Nijmegen.

Oosterhout Ressen Lent

Alle straten van Oosterhout

Oosterhout bestaat uit 59 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen