Huizenmarkt Plettenburg in Nieuwegein (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Plettenburg

Woningmarkt Plettenburg

Plettenburg is een wijk in de plaats Nieuwegein binnen de gemeente Nieuwegein. Deze wijk telt volgens het CBS 170 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Plettenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 692.888 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 692.888
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Plettenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Plettenburg is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Plettenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Plettenburg.

Woningen recent verkocht in Plettenburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Plettenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Plettenburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Plettenburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Plettenburg. Een eengezinswoning in Plettenburg komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Plettenburg

In Plettenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Plettenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Plettenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Plettenburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Plettenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Plettenburg vergeleken met de Nieuwegein en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Plettenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Plettenburg

Wil je een huis kopen in Plettenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Plettenburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Plettenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Plettenburg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Plettenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Plettenburg. Zoek je huurwoning in Plettenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Plettenburg

Starterswoningen in Plettenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Plettenburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Plettenburg zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Plettenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Plettenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Plettenburg is 4.125 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Plettenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Plettenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Plettenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Plettenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Plettenburg

Plettenburg