Huizenmarkt Lekboulevard in Nieuwegein (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lekboulevard

Woningmarkt Lekboulevard

Lekboulevard is een wijk in de plaats Nieuwegein binnen de gemeente Nieuwegein. Deze wijk telt volgens het CBS 1.710 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lekboulevard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 361.276 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 361.276
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Lekboulevard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lekboulevard is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lekboulevard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lekboulevard.

Woningen recent verkocht in Lekboulevard

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lekboulevard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lekboulevard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lekboulevard. Een portiekflat in Lekboulevard komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lekboulevard

In Lekboulevard wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lekboulevard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lekboulevard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lekboulevard
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lekboulevard

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lekboulevard vergeleken met de Nieuwegein en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lekboulevard waar ligt dat?

Woningen te koop Lekboulevard

Wil je een huis kopen in Lekboulevard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lekboulevard . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lekboulevard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lekboulevard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lekboulevard. Zoek je huurwoning in Lekboulevard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lekboulevard

Starterswoningen in Lekboulevard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lekboulevard zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lekboulevard zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lekboulevard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lekboulevard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lekboulevard is 3.985 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.380 euro).

Leeftijden Lekboulevard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lekboulevard vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lekboulevard

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lekboulevard? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lekboulevard

Lekboulevard