Huizenmarkt Het Klooster in Nieuwegein (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Het Klooster

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Het Klooster

Het Klooster is een wijk in de plaats Nieuwegein binnen de gemeente Nieuwegein. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Klooster.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Het Klooster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Het Klooster is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Het Klooster

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Het Klooster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Het Klooster.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Het Klooster. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Het Klooster. Een villa in Het Klooster komt het meest (100%) voor.

Veiligheid en misdaadcijfers Het Klooster

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Het Klooster vergeleken met de Nieuwegein en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Het Klooster waar ligt dat?

Woningen te koop Het Klooster

Wil je een huis kopen in Het Klooster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Het Klooster . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Het Klooster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Het Klooster.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Het Klooster.

Bekijk hier alle koopwoningen in Het Klooster. Zoek je huurwoning in Het Klooster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Het Klooster

Starterswoningen in Het Klooster zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Het Klooster zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Het Klooster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Het Klooster? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Het Klooster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Het Klooster is 3.808 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.808 euro).

Buurten in Het Klooster

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Het Klooster? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Het Klooster

Het Klooster