Huizenmarkt De Wiers in Nieuwegein (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Wiers

Woningmarkt De Wiers

De Wiers is een wijk in de plaats Nieuwegein binnen de gemeente Nieuwegein. Deze wijk telt volgens het CBS 60 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wiers. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.048.720 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.048.720
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in De Wiers

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wiers is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in De Wiers

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wiers. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wiers.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Wiers. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wiers. Een villa in De Wiers komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling De Wiers

In De Wiers wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wiers

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wiers (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Wiers
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Wiers

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Wiers vergeleken met de Nieuwegein en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Wiers waar ligt dat?

Woningen te koop De Wiers

Wil je een huis kopen in De Wiers? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wiers . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wiers alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wiers.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Wiers. Zoek je huurwoning in De Wiers? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Wiers

Starterswoningen in De Wiers zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Wiers zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wiers zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Wiers? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Wiers

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wiers is 4.128 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.519 euro).

Leeftijden De Wiers

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wiers vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Wiers

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Wiers? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Wiers

De Wiers